Bouwproject Hinthamerpoort nadert oplevering

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-11-2009 | Gewijzigd op: 01-11-2009
Hendriks Bouw en Ontwikkeling hield vrijdag 23 oktober 2009 een open dag op de bouwlocatie van het project Hinthamerpoort, gelegen langszij de Graafseweg/Van Grobbendoncklaan. Het eerste deel van het vernieuwde gebied aan de IJzeren Vrouw is inmiddels bewoond.

Vergevorderd is de bouw aan de Graafseweg/hoek Grobbendoncklaan.
Links boven: 
Irma en Jos Groener zijn twee enthousiaste kopers die hun toekomstige woning kwamen inspecteren.


foto's © ruud strobbe.nl, oktober 2009.

Volgens een woordvoerder is de combinatie dichtbij het centrum te wonen, in een levendige buurt de aantrekkingskracht van dit project. De Open Dag trok veel bezoekers.

Hendriks ziet onder de kandidaat kopers zowel  ouder stellen, die komen kijken naar de luxere appartementen, als jonge mensen die komen kijken naar de startersappartementen. Alle appartementen compleet uitgerust met een keuken en een badkamer.

Jeroen Peeters van Hendriks licht toe; ‘We zijn in nauw contact met de provincie over de stimuleringsmaatregelen ‘De eerste steen’. Hieronder valt o.a. Brabantse Waardebescherming of Brabantse Verkoopgarantie . We gaan onze kopers begeleiden om gebruik te maken van de stimuleringsmaatregelen. En voor een stukje extra financiële zekerheid zorgt het Hendriks PrettigKopenPlan met onder andere een overbruggingsgarantie of een koperscheque’. 

Er zijn nog enkele appartementen te koop. Meer informatie treft u aan op www.bastion-hinthamerpoort.nl .