Complex Hinthamerpoort : 19 maart hoogste punt

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-03-2010 | Gewijzigd op: 17-03-2010
De flats aan de Westenburgerweg/Grobbendoncklaan onder de naam Hinthamerpoort komen  steeds meer in zicht. Er  is al een open dag gehouden en op 19 maart 2010 wordt het hoogste punt bereikt.

foto's © paul
kriele, 14 maart 2010.
 

Een laatste complex in 'de Bartjes'/ [Hinthamerpoort dat eind dit jaar [2010] klaar is. Hendriks Bouw en Ontwikkeling realiseert dit complex langszij de Westenburgerweg/Graafseweg/Van Grobbendoncklaan. Het omvat  54 huurwoningen en flats en 137 koopwoningen/appartementen. Markant detail van deze bouw wordt de woontoren op de kop aan de Grobbendoncklaan. zie ook de site van Hendriks
Hoogste punt

Vrijdag 19 maart 2010 wordt het hoogste punt gevierd. De bouw van 137 appartementen aan de “Kop van Hinthamerpoort” is het sluitstuk van een groot herstructureringsproject van 'de Bartjes'.

Onder het motto “het beste van twee werelden; wonen in het groen, naast de historische binnenstad” worden de laatste appartementen onder de aandacht gebracht. \
Alle appartementen beschikken over mooie buitenruimtes en hebben een eigen beveiligde parkeerplaats in de kelder. Ook is een flexibele indeling is bespreekbaar. 
Vvoor een stukje financiële zekerheid zorgt het Hendriks PrettigKopenPlan met onder andere een overbruggingsgarantie of een koperscheque voor prijzen die liggen vanaf € 320.000 v.o.n. Vloeroppervlak vanaf 130 m ².  

Hinthamerpoort bewoond
Intussen bruist de nieuwe wijk Hinthamerpoort door nieuw leven. Een groot gedeelte van de in totaal 190 koopwoningen en 150 huurwoningen gelegen in het gebied tussen de Graafseweg en de IJzeren Vrouw is bewoond. Gezien de prachtige locatie aan het mooie Prins Hendrikpark en de IJzeren Vrouw, waar ruimte en rust overheersen een logisch gevolg. Ook het op loopafstand gelegen bruisende stadscentrum spreekt in het voordeel van de (toekomstige) bewoners. Kortom prettig wonen op een unieke locatie.