Pretty in Pink én familiedag op Bossche kermis

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-08-2014 | Gewijzigd op: 23-08-2014
Vrijdag 22 augustus opende- in weerwil van enkele regenbuien- wethouder Jan Hoskam om 19.00 uur de kermis, ondersteund door acts van een opvallende clown, die bij het bordes van het stadhuis stond opgesteld. Na het loslaten van tientallen ballonnen trok het gezelschap over de kermis en dook op de Parade het spookhuis in, ofwel: de politiek verloren geraakt in een donkere ambiance.
Pretty in Pink
Maandag 25 augustus 2014 wordt voor de 3e keer Pretty in Pink gehouden, een feestje voor iedereen. Op de terrassen van “De Druif”en “De Paternoster” treden onder de naam “Great Drag Show” de meest kleurrijke dragqueens op.

Sfeer op de redelijke drukke  openingsdag
van de Bossche kermis vrijdagavond 22  augustus 2014.

 

Wildwaterbaan
Voor het eerst heeft de kermis ook een heuse wildwaterbaan met ronde boten: de River Rafting staat midden op de Parade. Daarachter een mix van flitsende familie-attracties, zoals de Flying Jump, rupsbaan Tropicana en het glazen doolhof Rue de Paris, dat naast de gezellige poffertjeskraam is opgesteld. 
Familie Dag
Bij gelegenheid van de  woensdagse familiedag [27 augustus] gelden er dan extra kortingen op de rit- en deelnameprijzen. Op de Familiedag bezoeken Bob de Bouwer met vriendinnetje Wendy de Bossche kermis.

Bij de Grand Carrousel kan men door deelname aan een kleurplatenwedstrijd een reisje Disneyland in Parijs winnen.
Zie http://www.kermisdenbosch.nl voor de deelnemers voorwaarde.