2.500 munten voor gratis toegang Bossche Kermis

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-08-2018 | Gewijzigd op: 16-08-2018
Update van bericht van  30 mei 2018: Bossche kermis als vanouds 

De Bossche kermis is weer als vanouds: niet al te spectaculair, gewoon gezellig. De kermis die tien dagen duurt, wordt op vrijdagnamiddag 17 augustus 2018/19.00 uur spectaculair geopend met een bijzondere openingsact .Kinderen  van basisscholen zijn uitgenodigd om die opening mee te maken.

Er zullen weer reductiekaartjes beschikbaar zijn.
Bijzonder is ook dat er op maandagmiddag 20 augustus 2018 een prikkelarme kernmis plaats vindt. In dat tijdvak passen  de exploitanten de attracties aan op  kinderen en gezinnen die niet zo goed tegen harde en hoge geluiden kunnen.

De gratis munten worden op de openingsmiddag uitgereikt en op maandag 20 augustus 2018 tijdens de prikkel arme uren.  En op zaterdag 25 augustus 2018 tussen 11.00-12.00 uur via Cello voor mensen met een beperking.

Opening op calamiteitenplein
De kermis begint al op vrijdag 17 augustus  om 14.00 uur
Op de hoek Markt-Hinthamerstraat is een ronde cirkel vrijgemaakt zodat de calamiteitendienst de kermis makkelijker kunnen bereiken. Daar vindt vrijdag ook om 19.00 uur de opening plaats met een show van illusionist Winfried.

 
-Links: Heroes City Funhouse  op de Markt. 

-Hieronder: de Dingrawd met enorme gondel.
 
   -Links: 40 meter hoge zweefmolen 'Around the world'.
 -Rechts: Reuzenrad  met dubbel draaiende gondels.   

Op zondag 19 en woensdag 22 augustus 2018 is er voor de kinderen een Meet & Greet met de karakterpoppen van Buurman & Buurman [op zondag ] en Het Zandkasteel [op woensdag] .Er bestaat  de mogelijkheid met de poppen op de foto te gaan. 

De cafees  De Paternoster en De Blauwe Druif hebben op diverse dagen speciale muziekprogramma's met uiteenlopende artiesten. Ook is er weer een middag voor minder -validen en ouderen.

 
-Links: Primeur
voor de Bossche
kermis de Disco Jumper.
-Rechts: De attractie met de
hoogst daaiende gondels: De Gladiator.

 Terug naar boven