Wethouder Jan Hoskam opent bij Illusionist de kermis

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-08-2018 | Gewijzigd op: 19-08-2018
Vrijdag 17 augustus 2018, in de vooravond, heeft wethouder Jan Hoskam met een korte toespraak  de kermis officieel geopend. Dat gebeurde niet nadat de wethouder door illusionist Winfried  in een kist was opgesloten en even later met veel gebaar weer tevoorschijn kwam.

Rondom de locatie, op de hoek Markt Hinthamerstraat waren drommen gasten,  merendeels kleine kinderen, samen gekomen. De peuters kregen een muntje voor toegang met reductie tot een van de attracties.
Hoskam deelde de muntjes uit, die gretig werden aangepakt. Hierna maakte het gezelschap, waarbij ook burgemeester Jack Mikkers zich had gevoegd, een rondje over het kermisterrein, Markt en Parade. Zij besloten de cermoniële opening met een glaasje in de poffertjekraam op de Parade. 

In zijn korte toespaak zei Hoskam onder meer Vaak Den Bosch op allerlei maniere te zijn binnengekomen, maar nimmer met een magische act. De meeste originele manier, aldus Hoskam die daarna met aftellen de kermis opende.
De kermis duurt 10 dagen t/m zondag 26 augustus 2018.


 
 
-Boven: Wethouder Jan Hoskam opende na
een act in de kist  van illusionist Winfried de kermis.
-Rechts: Burgemeester Jack Mikkers en wethouder Jan Hoskam maakten met de voorzitter van de bond van kermisexploitanten BOVAK Atze Lubach een ritje in  de Weense hoogvaart
.

foto's © paul kriele, 17 augustus 2018.
 

Magische momenten

De assistente van illusionist Winfried kruipt in
een doos en komt er  na tal van doorboringen
met een houten stok, heelhuids uit te voorschijn. 
Een vergelijkbare act als hierboven, maar dan
vanuit een kist, overkomt wethouder Jan Hoskam.


foto's © paul kriele, 17 augustus 2018.
   


Terug naar boven