Toename winkeldiefstallen met de kermis

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-08-2006 Het lijkt erop dat met de kermis het aantal winkeldiefstallen toeneemt. De laatste dagen meldt het politierapport meerdere diefstallen van met name eau de toilettes en parfumerieartikelen.
-Woensdagmiddag betrapte een beveiligingsmedewerker in de Arena enkele zakkenrollers. Na een korte achtervolging weerden zij door enkele surveillanceauto’s op de Wilhelminabrug klemgereden en onder veel bekijks opgepakt.  
-Dinsdagmiddag is aan de Pensmarkt een 22-jarige vrouw uit Ede aangehouden. Zij werd bij het verlaten van een winkel betrapt op winkeldiefstal. De alarmpoort ging af waarna de beveiliging vaststelde dat zij voor ongeveer 15 euro aan make-up spullen
had weggenomen. De vrouw moet een geldboete betalen van 130 euro.    
-Maandagmiddag 21 augustus 2006 is in een winkel aan de Markt een 15 jarig meisje uit Vught betrapt bij het wegnemen van een fles parfum twv 25 euro.
-Diezelfde maandag werd ook in een winkel aan de Markt een 19-jarige Pool aangehouden op verdenking van diefstal van drie flesjes parfum twv 113,38 euro. Een beveiligingsmedewerker had hem betrapt. Ook in andere gereedschaps -en vrijetijdswinkels kregen de afgelopen dagen met diefstal te maken.

Op de Wilhelminabrug werden woensdagmiddag, na een achtervolging door beveiligingsmedewerkers enkele winkeldieven door politiesurveillances gepakt. 

foto © paul kriele, 23 augustus 2006/16.20 uur.