Paternoster maakt Bossche kermis roze

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-07-2012 | Gewijzigd op: 17-07-2012
Bericht van 17 juli 2012 Naam 'Roze maandag' beschermd...'
De organisatoren van de  Tilburgsre kermis claimen de naam 'Roze maandag' auteursrechtelijk. Andere plaatsen waar die naam ook gebruikt wordt doen zij een proces aan omdat zij daarop het alleenrecht bezitten.
Er zijn ald steden als  Zwolle,n Oss en Geldrop waar het Tilburgs voorbeeld van 'Roze maandag' al of neit met die aanduiding, gevolgd wordt.

Bericht  van 14 juli 2012: 'Roze maandag' ook in Den Bosch.
Op kermismaandag 20 augustus 2012 krijgt de Bossche kermis een tintje Roze. Bert Henkelman van de Paternoster, die al vijf jaar de muziek optredens organiseert, legt dit homo-accent voor het eerst op de Bossche kermis onder de slogan ‘Pretty in Pink’. Die maandag zijn er op het ‘Paternosterpodium’ optredens van Johan Reuser, Gino Graus, De Dorini’s, Albert West en Henk Bernard.

Henkelman heeft bij zijn programmering van de live muziekshows op de Markt wel de Blauwe Druif [ook eigen podium] en de Krabbedoes [Stephanie Geldof] betrokken, maar de overige horecaondernemers van de Markt laten het –om welke reden- ook afweten.

Buiten de spectaculaire ! roze muziekavond op maandag 20 augustus zijn er op beide podia [dinsdag en donderdag] matinees voor ouderen en op woensdagmiddag een matinee voor Cello [karaoke met koffie en Bossche bol].
Boschtion gaat enkele matinees en muziekshows uitzenden.

Attracties
Op de kermis staan naast snoepkramen, speelautomaten, viskramen en poffertjestenten, op de Markt o.a. :
Break Dance [bij Hema], Tornado [stadhuis] beiden wild ronddraaiende schuitjes], een Reuze Rad bij de Hinthamerstraat, een achtbaan bij de Blauwe Druif en een autoscooter bij Be One/Society Shop.
Op de Parade staan onder meer: de Bugs & Bees [achtbaan], een rupsbaan, een reuzenrad en een spookhuis en muizenstad.
De kermis duurt van vrijdag 17 augustus t/m zondag 26 augustus 2012.