Na Paternoster volgen ook Push+Boulevard Roze maandagidee

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-08-2012 Het initiatief van de Henkelmans van de Paternoster om samen met de Blauwe Druif en Krabbedoes een 'Roze Maandag' op de Bossche kermis in te voeren krijgt nu ook weerklank bij de zuster café's Push en Boulevard.
*Zie bericht dd. 14 juli hieronder.

Slogan een beetje gay is oké
Café Boulevard [Pensmarkt] organiseert samen met Gay-Café Push [Postelstraat] een Roze middag/avond tijdens de Bossche Kermis. Wethouder Jeroen Weijers heeft in maart j.l. Push geopend en heeft ihkv de door de gemeente ondersteunde actie** voor homo-acceptatie zijn medewerking aan dit intiatief toegezegd door op maandag 20 augustus 2012 om 17.00 uur in café Boulevard officieel het startsein te geven van de feestelijke roze dag.
Vanaf 16:00 uur draait Dj Nicky bekend van de ’Bossche Toppers’. Mike & Colin en Miss Lady Galore [Amsterdamse gay-scene] zullen optredens verzorgen. 
‘Heteroseksueel, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender’ zijn welkom op maandag 20 augustus bij Café Boulevard op de Pensmarkt.

Café Boulevard op de Pensmarkt, waar maandagmiddag 20 augustus 2012 de aftrap plaats vindt van een Roze Maandag feest.
 

* Roze maandag op Bossche Kermis bericht 14 juli 212
Op kermismaandag 20 augustus 2012 krijgt de Bossche kermis een tintje Roze. Bert Henkelman van de Paternoster, die al vijf jaar de muziek optredens organiseert, legt dit homo-accent voor het eerst op de Bossche kermis onder de slogan ‘Pretty in Pink’. Die maandag zijn er op het ‘Paternosterpodium’ optredens van Johan Reuser, Gino Graus, De Dorini’s, Albert West en Henk Bernard.
Henkelman heeft bij zijn programmering van de live muziekshows op de Markt wel de Blauwe Druif [ook eigen podium] en de Krabbedoes [Stephanie Geldof] betrokken.
**Homo-emancipatie
De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft vorig jaar een intentieovereenkomst met minister van Bijsterveld getekend, om koplopergemeente te gaan worden als het gaat om de belangen van homoseksuelen.