D66 stelt : opnieuw behandeling parkeergarage Hekellaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-12-2009 | Gewijzigd op: 15-02-2012
De Bossche nieuwkomer in de politiek, Jan Smit, steekt nog voordat hij in de raad zit al zijn nek uit en heeft commentaar op zijn aanstaande collega's.

 

'Verbijsterend,' zo noemt de toekomstige [..]  lijsttrekker van D66 Jan Smit de behandeling van de parkeergarage Hekellaan. De fractie vraagt zich af hoe de grootste [60 miljoen] investering tot nu toe terugverdiend moet worden. 'Dat kwam in de raad dinsdagavond 15 december 2009 helemaal niet aande orde...'  en '...of de bezetting wel zo riant wordt als wordt vermoed'.
'Het onderwerp moet opnieuw aan de orde komen, bij de bespreking voor een nieuwe coalitie na de verkiezingen in maart 2010,' zegt lijsttrekker Jan Smit.
Door de succesvolle transferia en een toekomstige garage op de GZG-locatie wordt die bezetting twijfelachtig.
Een verbijsterde Smit vindt het gemis aan een discussie over de bezetting en het terugverdienen van de investering de zwakke schakels in de raadsdiscussie van gisterenavond.
De beslissing over de bouw van een grootschalige parkeergarage aan de Hekellaan is nog geen gelopen race. D66 ’s-Hertogenbosch zet het onderwerp opnieuw op de agenda bij de bespreking voor een nieuwe coalitie.