Tiende editie Wintertuinen wandeling

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-11-2018 | Gewijzigd op: 20-11-2018

De stichting Open  tuinen ’s-Hertogenbosch viert dit jaar haar tweede lustrum. Op 18 december 2018 houdt  zij haar tiende Wintertuinenwandeling. Het is tegelijkertijd een  klein én een groots evenement, omdat enerzijds er  maar  een  beperkt aantal deelnemers kunnen meelopen en groots omdat het al 10 jaar  georganiseerd wordt met en door - let wel- 144 vrijwilligers. De tuineigenaren  stellen hun tuin en hun huis vrijwillig open en laten 125 mensen een  week voor Kerst van hun versierde huis genieten. Ook de eigenaars van de tuinen doen gratis en vrijwillig  mee. 
   Ter gelegenheid van dit 10e jaar zijn er twee routes: de  klassieke route  die  al negen jaar bestaat en een nieuwe route  die deels langs nieuwe panden voert en met  deels ook nieuwe optredende  artiesten. Het moet een verrassing blijven. Daarom laat de stichting met Wilna Quekel en Joop van Dijk- niets los over de inhoud.


Wat ze wel verklapt is  een optreden in  de kapel van de JADS  [Mariënburgkloster] en een internationale Bossche musicalster en een prachtig kwartet uit Tilburg en een koor  dat  wereldmuziek  brengt.

Voor meer info en kaartverkooop: www.opentuinenshertogenbosch.nl