Snellestraat: Scotch & Soda herenmode Snellestraat geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-12-2016 | Gewijzigd op: 10-12-2016
Op 1 december 2016 is op Snellestraat 44 voorheen Pieter van Os cd-zaak Scotch & Soda geopend. De zaak is een van de vestigingen van de keten en  de tweede Blue Kitchenzaak *,  zoals de collectie denim bij de boutique van Scotch & Soda genoemd wordt. Bedrijfsleider is Fleur  Broeders. 
De modezaak is riant opgezet en ruimtelijk ingedeeld. Het is een dubbelpand waar de warme kleuren van de coltlctie en het meubilair dit herfstseizoen harmonisch op elkaar aansluiten. 

Het dubbelpand op Snellestraat 44
en het interieur van Scotch & Soda.
foto's © paul kriele, 6 en 10 december 2016.


Het Amsterdams Blauw concept na Amsterdam ook in Den Bosch
De Amsterdams Blauw store in Den Bosch volgt precies een jaar na de opening van de eerste winkel in de Amsterdamse De Pijp-buurt.
Net als deze vestiging is in Den Bosch ‘The Blauw Kitchen’ onderdeel van het concept. Hier kunnen klanten een kijkje in de keuken van het merk nemen. Zo kunnen zij het productieproces van jeans ervaren door met indigo te experimenteren. In de 122m2 grote zaak wordt de mannen-, vrouwen-, en kidscollectie verkocht.
De Amsterdams Blauw-winkel krijgt een multifunctioneel karakter. Naast de verschillende collecties is er ruimte voor een relaxmoment. Op de winkelvloer is een hang-out ruimte met een koffiebar.