Snellestraat/Minderbroedersplein: winkelmutaties

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-08-2009 | Gewijzigd op: 14-10-2009
De gevelrij naast restaurant Méprise, waar in 't Swaentje op nummer 30 de Vintage Room is neegestreken. De winkelpui van de Vintage Room in de Snellestraat. 

foto's © paul kriele, 31 augustus 2009.
 

In de Snellestraat  is de Vintage Room op nummer 54 verhuisd naar nummer 30, naast Restuarant Méprise. De zaak van Wim en Sarah van Slooten werd te klein. Al enige tijd stond het pandje 't Swaentje leeg. Dat is uitermate geschikt  voor wat estra nieuwe producten die in die  jaren zijn gemaakt, aldus Wim van Slooten.

Op Snellestraat 54, waaruit de Vintage Room is vertrokken, is tijdelijk Piri Piri gehuisvest. De winkel, verkoopt artikelen in het genre Art & Design.

foto's © paul kriele, 31 augustus 2009.
Snellestraat 23:  Tegenover het nieuwe DIT, op de plek waar het modern gestyleerde restaurant eerst zat,  is 'Bont' gekomen. Deze zaak van Marlous Timmerman meldt  op de raampartij  'etn.drinken Lunsj'.  Op internet wordt 'Bont' beschreven  als:hip, gezellig, huisleijk en kindvriendelijk. Maar de site www.denaamisbont.nl werkt niet.

Minderbroedersplein
Op het Minderbroedersplein nr. 23, op de hoek met de Dode Nieuwstraat, waar voorheen de zaak in luxe schoenen en tassen 'Kings en Queens' gevestigd was,  opent  begin 
september 2009 'Van Daan/  Het Kleine warenhuis'.
.

foto © paul kriele, 31 augustus 2009.


Terug naar boven