Parade: Topevenement Opera drie-daagse gaat niet door

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-05-2021 | Gewijzigd op: 22-05-2021
Dit jaar gaat de opera-driedaagse van medio juni niet door. Corona en alle bijkomende onzekerheden en beperkingen make dat de organisatie tot dit besluit komt. Er was al voorzien met reserveringen en vaste plaatsen. In een dergelijke situatie kunnen we de kwaliteit van de uitvoeringen niet meer garanderen, aldus een woordvoerder. 

Bericht van 9 maart 2021 Opera driedaagse medio juni 2021

Van 23 t/m 25 juni 2020 vindt in de binnenstad wederom de Opera-driedaagse plaats. Dit Bossche top evenement bestrijkt de hele binnenstad met optredens van orkesten en zangers en het Sing a long tv-evenement aan het slot. 
De aftrap gebeurt op dinsdag 23 juni 2020 met de opera 'Midsummer night's dream van William Shakesspeare dat door Felix Mendelssohn op muziek is gezet.
De productie is een samenwerking van TheateradParade, Opera Zuid en de philharmoniezuidnederland en wordt gesponsord door Ooyens en Van Eeghen op de Parade in Den  Bosch.
 
..
Hierboven: Ook een jaarlijks terugkerend beeld
in de avond zijn de zwermen, soms  spreeuwen en dit keer de kauwen.

foto © ellen elemans, 25 juni 2013.
.................................................................................................................................................
 
......