Opera op Parade iets minder druk

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-07-2011 | Gewijzigd op: 07-07-2011
Ondanks een stralend blauwe lucht kwamen er toch minder  bezoekers naar de openluchtopera l'Elisir d'Amore op de Parade op donderdagavond 7 juli 2011.
Burgemeester Rombouts en commissaris der Koningin Wim van de Donk zaten op de eerste rij, evenals tientallen andere genodigden.

Er behoefden geen paraplu's aan te pas te komen en ook geen zakdoekjes om tranen te drogen, want het was een kleurrijk spektakel in een humorvolle setting.
Rombouts sprak tegen Omroep Brabant in de pauze over de sterke positie van de Brabants steden. 'Economie is belangrijk,' zei Rombouts, 'maar ook cultuur. Brabant neemt 15 %  van het bruto nationaal product voor haar rekening. Dan mag  er voor cultuur best wel iets meer naar onze provincie,' aldus Rombouts.

Veel drukte ,maar niet van een omvang als voorgaande jaren.
foto's © roland brouwer, 7 juli 2011/20.15 uur.
CdK Wim van de Donk [3e van r.] en 5e bv.r. burgemeester Ton Rombouts naast Miranda van Kralingen van Opera Zuid en even verderop Athur van Dijk van het Brabants Orkest.

De Bossche openluchtopera is een initiatief van de Opera Zuid en het Brabants Orkest en wordt financieel gesteund o.a. door ABN/AMRO.
Een van de eerste scenes uit de opera van Gaetano  Donizetti l'Élisr d'Amore [liefdesdrankje] De solisten gaan vanuit de coulissen naar het overdekte podium.
  foto's © roland brouwer, 7 juli 2011 /20.30 uur
.
Live op Omroep Brabant

Terug naar boven