Buitengewoon meer binnenstad in Online Warenhuis Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-09-2020 | Gewijzigd op: 07-10-2020
Hartje 's-Hertogenbosch  heeft woensdag 23 september 2020 voor haar leden het Online Warenhuis voor Den Bosch  gelanceerd. Die mogelijkheid voor online verkopen is een tegemoetkoming aan winkeliers voor wie het opzetten en bijhouden van een eigen webshop duur en tijdrovend is. De grote jongens zoals Zarah en Zalando hebben daarvoor apart mensen  in dienst. Zo groeide de online omzet van winkels waarvan dit een nevenactiviteit is met maar liefst 68 procent de afgelopen maanden.
Voorzitter Ton Kranenburg valt bij: "Om te kunnen overleven móét je online aanwezig zijn. Daarom is woensdag 23 september het Online Warenhuis van Den Bosch gelanceerd via de website www.onlinewarenhuisdenbosch.nl. Onder het motto 'Buitengewoon meer binnenstad' biedt Hartje haar leden een plek in dit gloednieuwe online warenhuis.

'Het online warenhuis is een beetje als bij een regulier warenhuis. Je kunt er als bezoeker lekker rondstruinen en wellicht ga je weer naar buiten met iets anders dan waar je eigenlijk voor kwam." aldus Kranenburg." Winkeliers doen waar ze goed in zijn en zaken als techniek en marketing worden uitbesteed. We beginnen met zo'n 50 winkels en hopen binnen een jaar uit te kunnen groeien naar minimaal 100 winkels." Het project is tot stand gekomen met financiële steun van de gemeente 's-Hertogenbosch, het ondernemersfonds SOCH, Zupr en Hartje Den Bosch.

Bezoek het online warenhuis Den Bosch op www.onlinewarenhuisdenbosch.nl