D66 roept beste onderwijsvrijwilliger uit: Marlies Verbrugh

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-03-2015 Vrijwilligster Marlies Verbrugh is uitgeroepen tot ‘Onderwijsvrijwilliger van het jaar 2015’ van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Donderdagmiddag 12 maart werd zij op Kindcentrum De Kameleon aan de Leonardus van Veghelstraat in het zonnetje gezet.
Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse uitreiking van deze onderscheiding voor onderwijsvrijwilligers. Initiatiefnemer Bilal Kaya (D66) is blij met het resultaat. ’Tussen alle inzendingen sprong de inzending van de kinderen van De Kameleon eruit’.

Marlies Verbrugh is in Den Bosch
de beste onderwijsvrijwilliger van 2015.
Links: Bilal Kaya.

Bilal Kaya houdt een toespraak waarom Marlies Verbrugh de titel ‘Onderwijsvrijwilliger van het jaar 2015’ verdient.
De leerlingen vinden Marlies “aardig” en “vrolijk” en ze helpt vaak in de schoolbibliotheek. Daarnaast valt ze vaak in voor andere vrijwilligers. Ze helpt ook nog al eens met begeleiden van schoolreisjes en dagjes weg.
Eerder wonnen Ans van Krieken van basisschool Haren, Donk en Reit en Josje Verhallen van basisschool De Hobbit deze onderscheiding. De inzendingen zijn beoordeeld door een vakkundige jury uit het onderwijsveld, bestaande uit Karlijn Heesen, Wim Pelgrim en Bram de Jong.