Winnaars OMO sector-werkstukprijs 2015

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-06-2015 | Gewijzigd op: 05-06-2015
De Bossche student aan het Sint Janslyceum Fabian van Brakel is de winnaar geworden van de Sectorwerkstukprijs, die OMO, het overkoepelend orgaan van Brabantse onderwijsinstellingen jaarlijks houdt. Van Brakel maakte 'Het verdwaalde eendje', zijn boek dat door de jury geprezen werd om het verhaal en de plot. De prijs werd uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het OMO-bureau in Tilburg met docenten, schoolbegeleiders, familie en vrienden.

Fabian van Brakel de winnaar in de door OMO uitgeschreven Sector-werkstukprijs 2015.
Fabian, die het boek 'Het verdwaalde eendje'
maakte, ontving € 1.200.
De vier genomineerden: Siets Verrijdt en Teun van Rooij [Fioretti College], Maartje Dekkers [De nieuwste school] en in groen shirt Fabian van Brakel [St.Janslyceum].

De sector-werkstukprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan mavo en vmbo-leerlingen die gemengd of theoretische leerweg volgen. Het gaat om kwaliteit, originaliteit en  vormgeving van de werkstukken.
Maartje Dekkers ontwierp een biologisch afbreekbare festivaltent en Siets Verrijdt en Teun van Rooij verbeeldden hun onderzoek naar energieneutraal bouwen met een filmpje. Zij ontvingen elk € 600.