Sensationele start 'Sjors Creatief' met ruim 2000 inschrijvingen

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-04-2016 Het nieuwe cultuurstimuleringsproject “Sjors Creatief” van de gemeente maakte de afgelopen week met ruim 2000 inschrijvingen een vliegende start. Vanaf het startschot op donderdag 31 maart [15.00 uur] was het een drukte van jewelste op de website www.sjorscreatief.nl.
De vorige week ontvingen alle basisschoolleerlingen het kleurrijke Sjors Creatief boekje met daarin enorm veel cultureel aanbod.  Zie bericht Aanbieding boekje Sjors Creatief  dd. 29 maart 2016.

Laagdrempelig en toegankelijk voor alle basisschoolkinderen

Met Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden.
Culturele instellingen hebben voor de aan te bieden workshops hun  krachten gebundeld. Het resultaat staat in het  overvolle ‘Sjors Creatief boekje’.
Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar en voor net zoveel workshops inschrijven als ze willen.

Het boekje is ook op de website www.sjorscreatief.nl te downloaden

Er valt te kiezen uit  80 culturele workshops. Animatiefilmpjes maken, beauty workshops, een boek maken, een circus middag, drummen, een DJ-workshop, gitaarspelen, ijsjes maken, kindermeditatie, een natuurspeurtocht, piano spelen, schilderen, striptekenen, toneelspelen, taartjes maken, theater, viool spelen & zingen bleken zeer populair. Bossche Bollen maken was koploper met bijna 100 aanmeldingen!
Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorscreatief.nl goed in de gaten te houden, want er worden in verband met het doorslaand succes
Voor nieuwe workshops volg sjors creatief.nl