Ondertekening: Samenwerking Veiligheid&Gezondheid in primair onderwijs

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-12-2017 | Gewijzigd op: 14-12-2017
Woensdagavond 13 december 2017 vond in het Bestuurscentrum de ondertekening plaats van een convenant dat moet leiden tot samenwerking op het gebied van de aanpak van veiligheid en Gezondheid in het primair onderwijs.Partners waren naast de gemeente en de politie, GGD en Bureau Halt.
Met de ondertekening bevestigen de partners het belang van die veilige en gezonde omgeving, want dat komt de prestaties ten goede.Deze Bossche ceremonie was overigens voor 't land uniek. Er  zijn vanaf 2005 al wel parallelle overeenkomsten van kracht maar die initiatieven kwamen vanuit het voortgezet onderwijs en nog niet voor het primaire [basisscholen]. De stichtig School en Veiligheid wil ook dat in andere plaatsen de scholen het Bossche initiatief volgen.

Partners van GGD, Politie, Bureau
Halt en gemeente  ondertekenden
met afgevaardigden uit het
primair onderwijs,de overeenkomst
aangaande Veiligheid en
Gezondheid in het primair onderwijs
.

vlnr:. Jan Timmers voorzitter van de stichting Signum [scholen voor primair onderwijs], wethouder Eric Logister, M.van Tilburg-Wolthuis bestuurslid GGD Hart van Brabant, korpschef G. Bouwhuis, M.Verhoeckx-Vorselaars [teamleider bureau Halt en docent Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

foto © henk van esch, 13 december 2017.
...............................................................