PvdA-raadslid bezocht twee basisscholen bij herstart onderwijs

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-01-2022 | Gewijzigd op: 10-01-2022
Maandag 10 januari 2022 heeft [kandidaat] PvdA- raadslid Koen Vossen bij zijn bezoek een twee basisscholen de juffen, meesters en alle andere medewerkers van BBS en Kindcentrum de Kameleon (De Vliert/Muntel) bedankt voor hun inzet in coronatijd.. Daarbij reikte hij hen een grote doos Merci en een dankkaart aan als hart onder de riem, omdat ze weer open gaan in moeilijke tijden van nieuwe besmettingen. De PvdA beseft dat feitelijk iedereen die een rol in het onderwijs vervult een bedankje verdient.   De 28-jarige Vossen is in het dagelijks level docent maatschappijleer.
Kandidaat raadslid voor de PvdA, Koen Vossen, bij zijn bezoek aan BBS de Kameleon en Kindcentrum Kameleon op de Muntel/ de Vliert..

Kandidaat-gemeenteraadslid Koen Vossen (27): 'Het zijn rare tijden voor de leraren. Enerzijds is iedereen blij dat het onderwijs door kan gaan, anderzijds roept ook dit vragen op. Hoe groot is de kans dat je besmet gaat worden? Zijn de lokalen goed geventileerd? Test iedereen zich wel voldoende? Als samenleving moeten we niet te gemakkelijk over deze mix van opgelucht en bezorgd heen stappen. De Bossche docenten werken keihard voor de toekomst van onze jeugd en daarom verdienen zij een attentie”.