HAS/AVANS: Studenten ontgroend

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-08-2003
Bij café Gompie in de Torenstraat moesten de studenten een door de andere toegegooide, met smurrie besmeurde, sjoelsteen happen. Op het Minderbroedersplein werden er allerlei toeren uitgehaald op een luchtkussen.
foto's © paul kriele, 26 augustus 2003.
 
 .
Terras voor café Kolpertstraat ' Geen Flauw Idee' : Het mikken van een gevuld bierflesje in een glas dat voor het kruis van de andere is geplaatst.
een natte broek houd je er allicht aan over...
 

Ruim 250 studenten aan de Hogeschool managementopleiding en diverse andere richtingen deden maandagmiddag mee aan de ontgroeningsrituelen. In de binnenstad was op een zestal locaties een tafereel te zien: komkommer mikken op een mond van een groentje via een plank vol saus, dansen en zingen, een leeg flesje bier -tussen de benen geklemd - leeg gieten in de mond van een geknielde studiegenoot. Dat soort opwinders leidden tot hilariteit bij de jongelui en het publiek.

De studentenvereniging Animoso en Mergonis organiseren samen met de Hogeschool de twee dagen. Vorig jaar waren er 230 dit jaar 260 deelnemers, aldus Dick Bogerd van de introcommissie. Er was ook een speurtocht met vossen en vanavond nog een kroegentocht.

In de Korenbrugstraat gingen de jongens en meiden uit de kleren..
Gezien de temperatuur moest er vaak onderbroken worden voor een terrassessie..


foto's © paul kriele, 26 augustus 2003.
 

Gezien de organisatie en communicatie hebben de managementopleidingen nog veel werk te verzetten.

Terug naar boven