Ontgroeningsweek voor Avanshogescholen HAS, Stoas

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-08-2006 Maandag 21 augustus 2006 is de week van ontgroening begonnen. Studenten van de HAS, Stoas en Avanshogescholen werden met een taak de binnenstad in gestuurd. Gkleed in T-shirts in de kleur passend bij hun opleiding trokken ze door de binnenstad, hier negerzoenen verkopend en daar [Kerkplein] weer om een bijdrage vragend ten bate van een kinderproject in Ghana. Sommigen namen de slogan] Kroegentocht [met de namen van de sponsorcafé's] te vlug al letterlijk en zaten op het terras van een van die café's.

Slalommen met lepel in je mond
De theatergroep van de Avans Hogescholen verzonnen voor de nieuwelingen een slalom in de Nieuwstraat. Om het nog moeilijker te maken moesten de kandidaten een lepel met daarop een ei in de mond nemen en de slalom achteruit uitvoeren.

Om enkele flessen op de stoep heen werd er in de Nieuwstraat vanmorgen achteruit geslalomd. De theatergroep van de Avans Hogescholen verzonnen voor de nieuwelingen een slalom in de Nieuwstraat. Om het nog moeilijker te maken moesten de kandidaten een lepel met daarop een ei in de mond nemen en de slalom achteruit uitvoeren.
foto's © paul kriele, 25 augustus 2006.
De Vla-flip op Burg. Loeffplein. Geblinddoekt kwam de vla niet altijd op het juiste adres aan.. .
foto's © paul kriele, 24 augustus 2006.

De Vla-flip op Burg. Loeffplein 24 augustus 2006
Ontgroening: dit keer ipv met bier met vla. De pakken vla van Albert Heijn stonden, achter de jongen links, in afwachting om uitgedeeld te worden voor consumptie. Nou ja consumptie... .

De ABN/AMRO-bank denkt met een Chelsabank als cadeau studenten te strikken voor een bankrekening. Als promotie van die wervingsactie fietsten een kluwen studenten met een familiefiets door de stad. Op de hoek van de Orthenstraat /Geertruikerkhof kwamen ze een professionele 'collega' tegen.

foto's © paul kriele, 21 augustus 2006.

Kerkplein  21 augustus 2006.
Hierboven student en op het Kerkplein zamelden geld in voor een kinderproject 'Hand in hand in Ghana' door negerzoenen en ander kleinood aan de man te brengen. Rechts een groep negerzoenen verkopende studenten in de Kerkstraat.

Studenten op het Kerkplein zamelden geld in voor een kinderproject 'Hand in hand in Ghana' door negerzoenen en ander kleinood aan de man te brengen.
Links: een groep negerzoenen verkopende studenten in de Kerkstraat.
foto's © paul kriele, 21 augustus 2006.

Evalueren in café Karrenstraat

Een groep studenten die pauzeerde en de evaluatie aanhoorde van hun leiders in een café in de Karrenstraat. foto's © paul kriele, 21 augustus 2006.


Terug naar boven