Jaarlijkse ontgroeningsceremonies begonnen

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-08-2010 | Gewijzigd op: 25-08-2010
Deze week zijn de jaarlijkse ontgroeningsceremonies begonnen. In alle studentensteden organiseren de commissies van de studentenverenigingen activiteiten bedoeld om 'de groentjes' wegwijs te maken in de stad en kontakten te leggen met collega- studenten. Maar ook om nieuwe leden te werven. Meestal wordt aan de eerstejaars de begeleiding van dat soort activiteiten opgedragen.
situatie woensdag 25 augustus 2010.
Studentenpiramide op de Hinthamerpromenade.

foto © paul kriele, 25 augustus 2010


situatie  maandag 23 augustus 2010
Boven:olv Joy van Plato  uit Tilburg [..] krijgen deze Hans Densja en Johan een ontgroeningsbeurt bij het fonteintje op het Fonteinplein. Ze zijn lid van de studiegroep Het Koppel van AVANS.
-Rechts: café Hart van Brabant, een van de terassen waar de aankomend studenten zich in de ontgroeningsweek verpozen
.

foto's © paul kriele, 23 augustus 2010.

bericht  maandag 16 augustus 2010
Gisteren- maandag16 augustus 2010- vingen ouderejaars de nieuwkomers op bij het station en maakten hen wegwijs in hun nieuwe woon-en studiestad. Studenten van AVANS, HAS, Kunstakademie, Pabo en Stoas gaan hun eerste jaar in.

Deze week staat voor enkele verenigingen café Lalala in de Ridderstraat centraal en voor anderen de soos Gremio Unio  aan de Wolvenhoek. 
Bij Lalala kwam dinsdagmiddag 17 augustus 2010 de organisatiecommissie van Animoso [AVANS] bijeen met in de ene hand een glas bier en in de andere de opdrachformulieren.

Ontmoetingsplek café Lalala in de Ridderstraat. foto's © paul kriele, 17 augustus 2010.
Terug naar boven