Stichting Leergeld nieuw bestuur met Snijders

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-09-2010 | Gewijzigd op: 06-10-2010
.

Geert Snijders is de nieuwe voorzitter van
de Stichting Leergeld 's-Hertogenbosch
.

foto © paul kriele, 8 april 2009.

Oud-wethouder Geert Snijders is de nieuwe voorzitter van de Stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch De stichting ondersteunt en adviseert ouders van minima gezinnen*. Geert Snijders heeft door zijn bestuurstaken op velerlei gebied veel ervaring en kennis opgedaan. 

Het bestuur van de stichting is vanaf 1 september 2010 nog verder in samenstelling gewijzigd:
Corry van de Vall  is de nieuwe secretaris. Jacques Hendrikx gaat zich als  nieuw bestuurslid zich speciaal met sponsoring bezig houden.
Naast penningmeester Wil van de Langenberg zal de terugtredende voorzitter Sjef Bakermans de portefeuille personeelszaken tot zijn taak nemen.
René Bouwmans behartigt de belangen van Leergeld Vught en Geert Loeffen neemt de p.r. voor zijn rekening.

*Stichting Leergeld:  De stichting richt zich op minima gezinnen om de financiele belemmeringen van deze gezinnen weg te nemen, zodat de kinderen deel kunnen nemen aan het sociaal maatschappelijk leven, waardoor ze niet de kans lopen om in een isolement te geraken.

Bij zijn aantreden gaf  Snijders inzicht in het werk van het afgelopen halfjaar: vergeleken bij dat van vorig jaar steeg het aantal geholpen kinderen van 481 naar 547 [14%]. Ook het aantal aanvragen voor gezinnen steeg.