Winnaars Tom Odems Award: St.Janslyceum en Elindo Avastia

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-06-2013 | Gewijzigd op: 08-06-2013
Elindo Avastia [Pierson Scholengemeenschap] bij de solisten en het St. Janslyceum bij de scholengemeenschappen zijn de winnaars van de twee jaarlijks uit te reiken Tom Odems Awards. Het Stedelijk Gymnasium mocht de prijs  voor de beste schoolmusical [Aïda] in ontvangst nemen van Bill van Dijk.
Die Awards zijn door wijlen theaterdirecteur en op en top musicalkenner Tom Odems ingesteld om aankomend talent van zang,  theater of dans te ondersteunen en/of aan te moedigen met een  geldprijs.
Een professionele jury beoordeelden donderdagavond 6 juni 2013 in TheateradParade de optredens van  vijf scholen voor Voortgezet Onderwijs in Den Bosch, Rosmalen, Heeswijk-Dinther en Vught.

-Links boven:  Leerling van de Pierson Scholengemeenschap Elindo Avastia, winnaar bij de solisten.
-Boven: De winaars met o.a. de crew en de regisseuse mevrouw Kersten van het Stedelijk Gymnasium. Rechts naast haar de
orkestleider en muziekleraar de heer Van Straaten met de winnende leerlingen van het Stedelijk Gymnasium.
-Links:   de deelnemende solisten.


foto's © paul kriele, 6 juni 2013.

De jury beoordeelde  Eliondo Avastia die de Beste solist 2013 werd, door zijn ontwapende uitstraling
De beste Leerlingeninzet  [Zelfredzaamheid] werd het Jeroen Bosch College en de beste zang, dans interpretatie  -onder een perfecte regie-werd het St.Janslyceum, vanwege een zeer hoog niveau, overweldigende presentatie, een sterke opbouw van de verhaallijn en een zuivere zang en het Stedelijk Gymnasium voor de beste schoolmusical met de productie ‘Aïda’.
Een eervolle vermelding kregen het Maurick College voor The Lion King en het Stedelijk Gymnasium voor Hair. 

De jury bestond uit vlnr.: Jacques Noyons, Bobby Smeele, Bill van Dijk, Loïs van de Ven, Maaike Widdershoven en Cindy Bell.
foto © paul kriele, 6 juni 2013.


Tonny Odems-van Houtum, de weduwe van Tom Odrms,  noemde in haar dankwoord het Theater, het KW1C vanwege de organisatie, de deelnemende scholen en de sponsoren waaronder: Ricoh, Built to Build, de Sierpleister, Hurks van der Linden, Rabo, Senf en Echt Bosch tejater.
Tonny Odems-van Houtum en de -zeker bij de jeugd- sympathieke  [oud JB-Collegeleerling] presentator Fuad Hassen.

foto © paul kriele, 6 juni 2103.


Terug naar boven