Nieuwe schoolmusical eert kunstenaar Jheronimus Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-12-2014 | Gewijzigd op: 05-12-2014
 
 
Op 3 december 2014 vond in TivoliVredenburg de spetterende lancering plaats van de nieuwe schoolmusical 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet!  De musical [groep 8 van de basisschool] is bedoeld om grotere bekendheid aan Jeroen Bosch te geven.
en kinderen te stimuleren op een andere manier naar de wereld te kijken. Voor de opname van een clip [titellied]  rond de musical waren alle basisscholieren in Utrecht uitgenodigd. 

De opname stond onder leiding van musicalster William Spaaij (Shrek!, Mary Poppins), Vajèn van den Bosch (SpangaS, The Sound of Music) en danstalent Justen Beer (winnaar Everybody Dance Now).
Ook de BN-ers  Ad van Dijk en Albert Verlinde hebben zich aan dit educatieproject verbonden.

De musical 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet!' maakt deel uit van de ruim 90 evenementen die de Stichting Jheronimus Bosch 500 organiseert om de kunstenaar Jeroen Bosch, wiens sterfjaar in 2016 wordt herdacht, te eren.

Het script is geschreven door Dick van den Heuvel en Ad van Dijk componeerde de muziek erbij. Naast nieuwe liedjes zit ook het bekende lied “Het Land van Maas en Waal”(over het Circus Jeroen Bosch) van Boudewijn de Groot en Lennart Nijgh in de schoolmusical.
Meer info : www.ikziewatjijnietziet.nl.


Impressie
 
Enthousiasme in de zaal van Vredenburg/Tivoli,
waar de openamen plaats vonden.
 
De jeugd gaat met een poster  van de musical 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet' naar huis.
Terug naar boven