Koninklijke opening Jeroen Boschtentoonstelling

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-07-2015 | Gewijzigd op: 14-07-2015
De grote Jeroen Boschtentoonstelling wordt door een lid van het koninklijk huis geopend. Dat gebeurt op12 februari 2016. Dan staat de stad een bezoek van koninklijk kaliber te wachten. Dat vertelde burgemeester Rombouts vanmiddag, maandag 13 juli 2015, in Baron's Lodge in de Korte Putstraat, waar tal van horeca-ondernemers aanwezig waren ter ondertekening van een convenant over de leefbaarheid in de binnenstad.

Overigens was bij de Rijksvoorlichtingsdienst- zo zij er al bekendheid aan geven-  hierover nog niets bekend. Herman Lerou van stichting Monument Sint Jan zegt dat het bezoek niet in relatie staat tot de afronding van een restauratietraject. 
De heer Lerou was lid van de Stichting Nationaal Monument St. Jan, voorzitter van de commissie Onderhoud en Restauratie van de parochie van de binnenstad en voorzitter van het Restauratieteam van de Kathedrale Basiliek.

Burgemeester Rombouts
is ook in 2016 gastheer
voor een van de leden van het Koninklijk Huis
.
 

Rombouts zei er niet bij wie die persoon is, maar hij gaf de ondernemers wel een steuntje door aan te gevenn dat het een druk jaar wordt voor de stad, aldus lichtte achteraf een woordvoerder van de gemeente dit toe.