Royalty kenner Marc van der Linden bezoekt Rombouts ivm JB-jaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-09-2015 | Gewijzigd op: 11-09-2015
Dondermiddag 10 september 2015 bracht royality-kenner en hoofdredacteur van Weekend en Royalty Marc van der Linden met zijn zus Luciënne een bezoek aan burgemeester Ton Rombouts. Doel van het bezoek van de in Vught geboren Van der Linden, die vaak in 'zijn stad' Den Bosch vertoeft, was zich te oriënteren over het programma van het Jeroen Boschjaar 2016. Bovendien wonen beider ouders in de Bossche binnenstad.
Samen met Lian Duijf , communicatie manager van de stichting Jheromimus Bosch 500, bekeken zij de promotiefilm over dat herdenkingsjaar en lieten zich door Lian Duif daarover nader informeren.

TV-personality Marc van der Linden [*Vught, 6 oktober 1969]  bezocht donderdagmiddag10 september 2015 
burgemeester Ton  Rombouts ter
oriëntatie van de activiteiten in het Jeroen Boschjaar.

vlnr: Luciënne van der Linden, diens broer Marc, burgemeester Ton Rombouts en Lian Duif van de stichting Jheronimus Bosch 500
.

foto © paul kriele, 10 september 2015.
 

De 45-jarige Marc van der Linden: 'Het is sowieso leuk om bij de burgemeester op bezoek te kunnen komen. Ik ben erg geïnteresseerd in de evenementen die de stad biedt. Want mijn hart ligt  in Den Bosch.
Het zou leuk zijn als in 2016  Den Bosch internationaal het culturele middelpunt wordt,' aldus Van der Linden, die regelmatig  gast is van RTL-Boulevard.
Welllicht dat in verband met die rol Van der Linden nog een bedoeling heeft..? 'Ik kan er een beetje in betekenen, maar het is gewoon leuk om op de hoogte te worden gehouden wat de stad gaat doen.'
 
Rombouts gaf aan dat er regelmatig bekende Nederlanders langskomen om zich te laten informeren over Bossche activiteiten in  de breedste zin van het woord. De burgemeester noemde onder meer  Albert Verlinde van wie het bekend is dat deze Bosschenaar soms om advies wordt gevraagd. Bijv. ook  Jeroen Krabbé is al eerder langs geweest.