Hoge bezoeken aan Jeroen Boschexpo Belgische koning, Rutte en Merkel

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-04-2016 | Gewijzigd op: 27-04-2016
Bericht van 27 april 2016: Naar info vanuit kringen rond het Noordbrabant Museum blijkt dat eerder ook premier Rutten en Bondskanselier Angela Merkel ook al  de Jeroen Boschexposite hebben bezocht.
   

Bericht van 15 april 2016:  Koning Filipe en koningin Mathilde op bezoek
Vanavond, vrijdag 15 april 2016 tussen 18.00 -19.30 uur, hebben koning Filipe en koningin Mathilde van België ruim een uur de grote Jeroen Bosch expositie bezocht. Het koninklijk paar kwam - als privébezoekers - tamelijk ongezien met drie hofautos aan in de Mortel en namen de zijingang [die van het SM's].
Anderhalf uur later vertrokken zij via de hoofdingang in de Verwersstraat. Er was geen opzichtelijk politieescorte.

Bezoek aan Bosch restaurant
Filipe & Mathild naar Noble op het Wilhelminaplein waar ze zich zelf vanwege Filipes verjaardag tracteerden op een diner.. Theo Verbruggen van de NOS had dit ook al waargenomen...Filipe en Mathilde namen plaats dans une chambre seprarée.

Archieffoto van het Belgisch koninklijk paar, Filipe en Mathilde.


foto ©  vorsten
 

Na Willem Alexander was prinses Beatrix de eerste van het koninklijk huis die naar Den Bosch kwam voor de tentoonstelling 'Jheronimus Bosch, Visioenen van een genie'.  Ongeveer twee weken geleden - kort na hun bezoek aan China- hebben koningin Màxima en haar drie dochters ook de expositie bezocht.
Dat vernam de redactie uit betrouwbare bron vanuit Het Noordbrabants Museum.