Crowdfunding voor muziekvoorstelling Fanfari Bombari

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-05-2016 Vanaf 23 september  2016 trekken 1.000 amateurmuzikanten door resp. Haaren, Sint-Michielsgestel, Heusden en Vught met de voorstelling Fanfari Bombari. Maar door de extra kosten, zoals verlichting, is het budget voor deze veelomvattende producfie niet toereikend. Daarom start de organisatie via 'Voor de kunst' een crowdfundingactie. De eerste 25 mensen die doneren, krijgen buiten de tegenprestaties exclusieve extra’s als het Boschpakket voor 2 personen met een waarde van € 150 .
De harmonieën, koren, brassbands, maar ook een accordeonvereniging, een smartlappenkoor en een sambaband zijn al druk in de vier dorpen aan het repeteren.

Onthulling Bosch beest op 11 december 2016
Op 11 december wordt op het Wilhelminaplein door Fanfari Bombari het Jeroen Bosch jaar spectaculair afgesloten.
 Dat gebeurt tijdens de onthulling van het Bosch Beest. Gerard van Maasakkers en vier professionele acteurs presenteren in een muziektheater-voorstelling het verhaal van twee rivaliserende fanfares die strijden om de beste Jeroen Bosch-voorstelling. . 

Fanfari Bombari vindt plaats op vier prachtige Brabantse buitenlocaties: Landpark Assissië in Haaren, De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel, De burcht in Heusden en Fort Isabella in Vught. Per voorstelling is plaats voor 500 man publiek .
De Muziekverenigingen spelen een hoofdrol in een professionele muziektheatervoorstelling in het Bosch 500-jaar.  Meer info: www.fanfaribombari.nl