Op Blue Saturday dank/feestmiddag voor gastvrouwen/heren JBjaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-05-2016 | Gewijzigd op: 12-05-2016
Zaterdagmiddag 14 mei 2016 organiseert het projectteam in opdracht van de VVV, die de gastvrouwen en gastheren van het Jeroen Boschjaar begeleiden, een dankmiddag voor hun inzet tijdens de Jeroen Boschexpositie. Die onderlinge feestelijke ontmoeting in de Bossche binnenstad, heeft als motto 'Blue Saturday' gekregen.


Rechts: Gastvrouw en gastheer present tijdens het Jeroen Boschcafé in de Pleinzaal van 20 april j.l. met  
Anne van Mulken en Davey Koender
.

foto © paul kriele, 20 april 2016.
 

De vrijwillige inzet van deze -globaal -300 gastvrouwen/heren wordt uiteraard tot eind 2016 voortgezet, maar Blue Saturday is als een tussenmoment gekozen om hen even in het zonnetje te zetten.
De verzamelplaatsen om 14.45 uur zijn:  St. Jansbolwerk, Arena, St. Jansparkeergarage en het Fonteinplein. Van daaruit gaat het naar de Parade, waar blauwe ballonnen -met een naamkaartje- worden opgelaten om het blauw ook buiten de stad ook zichtbaar te maken.

Op dit  feestplein, dat helemaal voor Jazz in Duke Town is ingericht, krijgen de gasten op het VIP-deck van dit festival een aangeklede borrel geserveerd. 
Daar zullen burgemeester Ton Rombouts, wethouder van o.a. Cultuur Huib van Olden en VVV directeur Rein de Laat de gastvrouwen/heren toespreken.

Van de globaal 300 gastvrouwen/heren hebben zich voor deze Blue Saturday al 160 aangemeld.