Omliggende gemeenten dienen ook bidbook Jeroen Boschjaar in

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-01-2014 | Gewijzigd op: 11-01-2014
Den Bosch omringende gemeenten,  waaronder Vught, Heusden [inkl. Vlijmen & Drunen],  Haaren [inkl. Esch & Helvoirt], hebben vrijdag 10 januari 2014 in het Provinciehuis aan burgemeester Ton Rombouts een zgn. Bidbook voor het Jeroen Boschjaar 2016 overhandigd. Een bidbook is een wensen- en programmaboek dat de gemeenten voor zich hebben samengesteld en waarmee ze inhaken op de viering in dat jaar. Daarmee willen ze een graantje meepikken met de grote manifestatie die in Den Bosch wordt gehouden. Maar ook hun gemeente of dorp in de picture zetten zodat er vaker toeristen naar toe komen.

 foto's © henk van esch, 10 januari 2014.
'Jeroen Bosch' biedt Rombouts het bidbook voor 2016 aan. Op de foto's ook midden rechts burgemeester Jan Hamming [Heusden] en wethouder Wilbert Seuren[Vught]in licht bruin colbert] en burgemeester Jeanette Zwijnenburg [Haaren] en uiterst rechts wethoduer Eric van Dungen [Haaren].

Burgemeester Jan Hamming van Heusden is de motor achter dit idee.
Maar of er werkelijk nieuwe ideeën in staan....? Het gaat weer omwater-en fietstochten, wandelingen en exposities die iets met Jeroen Bosch te maken hebben en een soort op het Theaterfestival Boulevard lijkend theater.