DiversenLaatste artikelen binnen de categorie Diversen:

Superworkx met o.a.  Club Brut in Den Bosch

Superworkx met o.a. Club Brut in Den Bosch

Gepubliceerd op: 02-08-2010 | Gewijzigd op: 03-08-2010
Het evenementenbureau Superworkx betrok pand op Rompertdreef 5
Lees meer
Dierenkliniek 'DierenDokters' Graafseweg geopend

Dierenkliniek 'DierenDokters' Graafseweg geopend

Gepubliceerd op: 22-07-2010 | Gewijzigd op: 0
Zaterdag 17 juli 2010 is met een open dag de nieuwe kliniek 'DierenDokters' op Graafseweg 2 geopend. De fonkelnieuwe vestiging, gelegen op de hoek Muntelbolwerk/Graafseweg, omvat een labaratorium voor bloedonderzoek, digitale röntgen, gescheiden opname voor honden en katten, een moderne operatiekamer met gasnarcose en 2 spreekkamers.
Lees meer
Stad heeft als eerste een Ondernemersfonds

Stad heeft als eerste een Ondernemersfonds

Gepubliceerd op: 09-09-2009 | Gewijzigd op: 10-09-2009
De stad kent vanaf vandaag de stichting Bedrijven Investeringszone 's-Hertogenbosch Centrum, kortweg Ondernemersfonds. Dat fonds heeft ten doel met geld van de ondernemers projecten op te zetten en/ of wensen uit te voeren. Tot de ondernemersgroep behoort in dit geval detaillisten en horecaondernemers. Wethouder van Economische Zaken Bert Pauli:'Het gaat om de positionering van de binnenstad en het ontwikkelen van activiteiten om het marktaandeel van Den Bosch vast te houden.'
Lees meer
Mobiele fietsenmaker den bosch,

Mobiele fietsenmaker den bosch,

Gepubliceerd op: 14-01-2009 | Gewijzigd op: 0
In de stad rijdt al vanaf 2 januari 2008 fietsenmaker Willy Hoogers rond in een bestelbus. De mobiele fietsenwerkplaats zit in een oude politiebus en is van FietsNED, die op nog meer plaatsen mobiele fietsenmakerijen ‘franchised’.De 53—jarige Hoogers, Eindhovenaar van geboorte, was ontwerper van – elektronische – wenskaarten en stond na 30 jaar open voor iets anders. Een advertentie in Trouw trok zijn aandacht omdat ie al zijn leven lang knutselaar aan fietsen was. En het concept en een baan in de sector ‘dienstverlening zag ie’wel zitten. Sedert 1983 is Hoogers woonachtig in Den Bosch
Lees meer
Nice ’n Easy Achter het Verguld Harnas failliet

Nice ’n Easy Achter het Verguld Harnas failliet

Gepubliceerd op: 27-11-2008 | Gewijzigd op: 16-10-2009
De nieuwe formule Nice 'n Easy van John Blogg, voorheen de man van Oil & Vinegar, is geflopt. Het paradepaardje, beter pilotstore, die op 7 december 2007 op Achter het Verguld Harnas opende, heeft het niet kunnen redden. Met deze riante en luxe zaak wilde Blogg goede sier maken en potentiële ondernemers interesseren voor deze formule. Dat was een combinatie van winkel met masterclasses en kookdemonstraties. Blogg was zelf voor 40 % aandeelhouder, maar wilde diens mede-investeerders niet noemen. In het grote pand zat daarvoor de modezaak Cobra, die het door de hoge huur ook niet haalde en verkaste naar de hoek met het Lombardje.
Lees meer
 Van Kessel & Mennenmode in makelaarsadvertentie

Van Kessel & Mennenmode in makelaarsadvertentie

Gepubliceerd op: 11-10-2004 | Gewijzigd op: 0
Makelaar Van Dongen afficheert Mennenmode met een foto in de krant BD, 9 oktober 2004] alsof het pand te koop staat. Het had -even verderop - Bakkerij van Kessel moeten zijn.
Lees meer