Bouw op binnenterrein Lombardje

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-12-2005 Lombardpad, gelegen achter het kantoor van Stadstoezicht aan de Wolvenhoek en de gevelrij aan de Wolvenhoek Rechts ligt de achterzijde van de parkeergarage Wolvenhoek.
Hieronder het deel van het Lombardje dat wederom in ontwikkeling is gekomen dankzij Rens den Otter [linker pand op de meest rechtse foto] en Jean Paul Malherbe de Juvingy die kantoor houdt in de Verwersstraat maar de percelen op het achtererf in ontwikkeling nam. 

Op deze foto komen aan weerszijden van het afgebeelde pand nieuw te bouwen stadsvilla's.
Op deze foto is op de plek van de laagbouw ook een stadsvilla gepland.

foto's © paul kriele, 7 december 2005.
Bruggetje dat loopt van de achtererven van panden in de Verwerstraat, onder andere nummer  23 [voorheen Neefs], naar het Lombardje.
Op de achtergond is nog net de dakrand van Vroom & Dreesmann [aan Achter het stadhuis] te zien.
Vooraan het Lombardje en daarachter het erf van Verwersstraat 23, waar Rens den Otter zijn onroerend goed aan het vestigen is.
Op de achtergrond zijn de achterpuien van de panden in deVerwersstraat te zien.
foto's © paul kriele, 9 maart  2005.

Rens den Otter werd de nieuwe eigenaar van Vewersstraat 23, voorheen Neefs beddenzaak, en daar hoort ook het achtererf op het Lombardje bij. Verwersstraat 23 wordt een restaurant van Arnold Vrielink.

Het pand Verwersstraat 35 is in eigendom van Rens den Otter. Makelaardij de Huyzerij heeft de bouw in beheer.
Den Otter wil aan de achterzijde van Verwersstraat 23 hotelappartementen realiseren.

De situatie op het Lombardje [Lombardpad geheten] gezien van Noord via West naar Zuid-West [vlnr]. Voorlangs loopt de Binnendieze.
Op de binnenplaats van Verwersstraat 35 [Malherbe de Juvingy] wil de eigenaar minstens één herenhuis. Zie de laagbouw tussen het linker en het rechterpand.

foto's © paul kriele, 9 maart 2005.
 Terug naar boven