Opening Festival Boulevard door minister Plasterk

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-07-2008 | Gewijzigd op: 30-07-2008
Theaterfestival de Boulevard wordt  vrijdag 8 augustus 2008 geopend door minister Ronald Plasterk. Bosschenaar en NOS-verslaggever,Theo Verbruggen, interviewt de minister naar aanleiding van diens ‘verhaal over het plein de Parade’. Vervolgens is er ook een Paradeverhaal van bisschop Hurkmans.

De opening in de Essenttent op de Parade biedt ook nog specifieke theatrale acts.
In deze Essent /Dommelschtent is zoals voorgaand jaar elke dag de late nightshow en elke middag zijn er -speciaal op kinderen afgestemde - voorstellingen, zoals Samba Salad en de kinderpopconcerten met Jelle van Amelsfoort .
|
Minister Plasterk, die op 19 april dit jaar het symposium over de 2e Wereld Oorlog opende, is aanwezig bij de start van het Theaterfestival Boulevard op 8 augustus 2008.
foto © paul kriele, 19 april 2008.

Nieuw in de programmering zijn o.a. de Jazzconcerten met Jeroen Doomernik en de muzikale boottochten, die afreizen naar het eilandje in de Dommel achter Kasteeltje Valk. Ook het muzikaal theater rond Kuifje in de W2 en Country Music door de Wetten van Kepler is nieuw.
Elke dag vanaf 18.00 uur draait straatpiraat.fm live uit de uiteenlopende Bossche wijken via radio Boschtion [95.2 FM] vergeten singeltje van luisteraars. De productie is in handen van Tilburg CowBoys en Boschtion
Theaterfestival Boulevard duurt t/m 17 augustus 2008.