Verwersstraat 88: Interieurstoffenwinkel Romeo & Juliette is gestopt

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-08-2019 | Gewijzigd op: 05-08-2019

De interieurstoffenwinkel 'Romeo en Juliette' op Verwersstraat 88 is gestopt. Het pand, in eigendom van Ruiters is, die eerder ook een antiekzaak had aan de overkant op Verwersstraat 73, staat leeg, maar wordt tijdelijk benut door Addy van den Krommenacker.  

Bericht van 4 september 2014 Interieurstoffenwinkel 'Romeo en Juliette' op Verwersstraat 88.
Op Verwersstraat 88 is sedert kort,  onder de naam Romeo & Juliette een interieurstoffenwinkel geopend. Berdie van Grinsven, afkomstig uit St. Oedenrode leidt samen met haar salesperson Frans van de Laar deze stijlvol ingerichte zaak.
  
De winkel Romeo & Juliette
[2e pand van links] op Verwersstraat 88.
Het interieur van Romeo & Juliette met een gevarieerde collectie gordijnstoffen en andere interieurbekledingen.


foto's © paul kriele, 2 september 2014. 

Berdie van Grinsven, die voorheen in de mode [Jaguar in Eindhoven] zat, heeft zo haar mening over smaak en omgang met mensen: 'Ik vind het leuk om mensen te adviseren. Bij het werken in deze interieur modewereld en het maken van eigen ontwerpen komt mijn sterk beeldvermogen goed van pas. Ik kan de cliënten daarin helpen bij de keuze in designs, kleuren of materiaal. Maar ook de afstemming op het meubilair speelt daarbij uiteraard een grote rol, afgezien nog van de smaak van de cliënt die vaak doorslaggevend is.' 
De naam Romeo & Julliette dateert eigenlijk al uit de tijd dat Berdie in de kledingmode zat en toen een eigen kledinglijn opzette. Bij het inslaan van een nieuwe weg ontbreekt het haar niet aan smaak en kennis van mode.
Daarbij kan zij op haar manager Frans van de Laar, die al 22 jaar in het vak zit, gezien diens ervaring grotendeels vertrouwen. Zo vormen zij op dit vlak van mode-interieurs een twee-eenheid samengebracht op Verwersstraat  88.