Trendywinkel 'Robbies' in Verwersstraat stopt

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-02-2019 | Gewijzigd op: 22-02-2019
Robbies op Verwersstraat 29 hoek Waterstraat stopt. Volgens eigenaresse en initiatiefneemster Nikkie van Leeuwen: Kan het niet langer meer,' tegen  redacteur Marc Brink van het Brabants Dagblad. Aan wie ze vertelt: 'Het aanbod valt in de smaak bij het publiek dat door Het Noorbrabants Museum, veelal van buiten Den Bosch komt. Kleding is helaas de minst succesvolle tak van wat 'Robbies' aan assortiment heeft. Het doet pijn om  te moeten sluiten,' aldus eigeneresse die met de nieuwe winkelformule speciaal van Haarlrem naar Den Bosch kwam omdat hier op dit gebied nog nauwelijks cocurrentie was.
Tja en dan klopt de spreuk: Behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Helaas... De zaak gaat eind maart 2019 dicht.Trendy winkel Robbies in Verwersstraat stopt.

-Boven: Pand Verwersstraat 29 voormalig bankgebouw van Lentjes en Drossaerts,
later Malherbe de Juvigny.
-Rechts: Intussen al verkochte blikvanger APE. 


foto's © paul kriele, 22 februari 2019.
.


Bericht van 12 juni 2015 Nieuwe trendy winkel in Verwersstraat
Op Verwersstraat 29, beter bekend als het grote hoekpand [voorheen bankgebouw], waar nu Kroonluchters van Sander Bimmel en enkele kunstenaars in huizen, komt een trendy winkel 'Robbies'. Het is een zgn. conceptstore*, die ook al in Haarlem zit.
Pas in september gaat Robbies  open, omdat er nog het e.e.a. dient te gebeuren.
Concept betekent in dit verband: een combinatie van uiteenlopende modemerken en formules.  De zaak houdt het midden tussen een life-style winkel, een modezaak en een winkel met assortiment woonaccessoires. Ook 'Kroonluchters keert terug in het grote pand.   

Zie ook de nog niet in gebruik zijnde  site Robbies 365  of op facebook Daar heet de zaak van Robbies Company Experience store.
 


Verwersstraat 29.
Dit voormalige bankgebouw krijgt een
nieuwe bestemming als conceptstore 'Robbies'
.


foto © paul kriele, 28 mei 2015.


 

Terug naar boven