Groenewoud zet project Verwersstr. in de etalage

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-06-2009 | Gewijzigd op: 25-06-2009
situatie van 21 juni 2009
Na het onderstaand bericht zagen we de week erop plotseling weer bouwacitviteiten in de Verwersstraat.. De raamkozijnen staan klaar..
foto's © paul kriele, 25 juni 2009.

bericht van 21 juni 2009
Links boven: het poortgebouw van de voormalige Waterleidingmij Oost-Brabant [WOB].
Boven: rechterpand Verwersstraat 78, het enige pand dat klaar is en als toonzaal werd ingericht waardoor het enigszins representatief is geworden voor Groenewouds project 'Sint Janshof''.

Links :Parade 13, het pand waarin recentelijk ook is gewerkt. En rechts ernaast nummer 12, dat eertijds door Geoffrey Groenewoud aan Rens den Otter was verkocht, staat opnieuw in de verkoop. Het lukte niet daarin een luxe hotel onder te brengen
.

foto's © paul kriele, 3 april 2007 [l] en gerard monté, 25 juli 2007[ boven].

Met een grote advertentie in De Bossche Omroep heeft projectontwikkelaar Geoffrey Groenewoud eindelijk het project
Verwersstraat-Putstraat-Parade in de etalage gezet. Groenewoud, die tot twee keer toe een aanmaning kreeg van burgemeester Rombouts om op te schieten met dit project dat al maanden stil ligt, riskeerde een intrekking van de  bouwvergunning en een onteigening.
Het trapgevelhuis in de Verwersstraat 78 is intussen ingericht als toonzaal door de designmeubelzaak RAW van de overkant. Ook aan de Parade worden op nummer 13 werkzaamheden waargenomen.
Het lijkt erop dat Groenewoud  junior eieren voor zijn geld heeft gekozen'.  De zakenman bevestigt dat nog eens met de kreet: 'Bouw is reeds [..]  gestart'.

Het project is nu tot 'Sint Janshof' gedoopt. Het bevat 41 zeer luxe appartementen. 'Het is zover' staat boven de advertentie, waarin een 'start verkoop bijeenkomst' op zondagmiddag 28 juni 2009 wordt aankondigd.
Dat 'zover' werd herhaaldelijk in de promoties opgeschoven,  totdat dus de gemeente op 14 april 2009 ingreep.
Kijk ook op Funda, de in de adverentie aanbevolen  site www.sintjanshof.nl werkt nog niet.. 
Terug naar boven