Opknapbeurt Verwersstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-11-2006
Werkzaamheden  in de Verwersstraat, maar dan al in mei 2007.

foto © paul kriele,  16 mei 2007.
 

De Verwersstraat krijgt bredere trottoirs, met name in het deel tussen Fonteinplein en Waterstraat. Daar vervallen dan ook de parkeerplaatsen. Tussen de kruising Lange Putstraat tot aan de Beurdsestraat komt ook een nieuwe bestrating maar blijven de ondergrondse containers en de parkeerplaatsen gehandhaafd. Deze plannen zijn al in oktober 2005 ! met de belanghebbenden besproken. De renovatie van de straat en het vervangen van de huisaansluitingen van de riolering, beginnen overigens pas na de winter en vooralsnog voor het eerste deel. In verband met een verbouw van de voormalige kantoren van Brabant Water volgt dat deel daarop aansluitend. In de hal van het Bestuurscentrum vindt op 12 december 2006/18.00-20.00 uur een info-avond plaats.
De Verwersstraat krijgt bredere trottoirs, met name in het deel tussen Fonteinplein en Waterstraat. Daar vervallen dan ook de parkeerplaatsen. Tussen de kruising Lange Putstraat tot aan de Beurdsestraat komt ook een nieuwe bestrating maar blijven de ondergrondse containers en de parkeerplaatsen gehandhaafd. Deze plannen zijn al in oktober 2005 ! met de belanghebbenden besproken.
 De renovatie van de straat en het vervangen van de huisaansluitingen van de riolering, beginnen overigens pas na de winter en vooralsnog voor het eerste deel. In verband met een verbouw van de voormalige kantoren van Brabant Water volgt dat deel daarop aansluitend. In de hal van het Bestuurscentrum vindt op 12 december 2006/18.00-20.00 uur een info-avond plaats.