Suit Supply gaat donderdag 1 juni 2006 open

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-05-2006
De nieuwe herenmodezaak die op de plek van Pipoos -Verwersstraat 7 - is gekomen, opent op 1 juni 2006. Suit Supply is een keten afkomstig uit Noord-Holland.
Het bijzondere en ook -vergeleken met andere herenmodezaken -is het atelier bij binnenkomst. Klanten kunnen direct hun costuum of wat ook laten aanpassen. 
 

Balkconstructies en aanhechtingen van plafonds die beschilderd zijn in unieke en  bloemtaferelen. De pui van Verwersstraat 7 waarachter elementen van eeuwen geleden bewaard zijn gebleven.
foto © paul kriele, 29 mei 2006.
 

De inrichting van het pand Verwersstraat 7 is erg riant en diep, en daardoor ook erg overzichtelijk en bijzonder kleurrijk al was het alleen al door de enorme presentatie van stropdassen [r].
Opvallend zijn de naaimachines vooraan in de zaak [l]. 

foto'sboven © paul kriele, 12 juni 2006.
 
Hierboven rechts: er wordt nog hard gewerkt  omhet interieur in orde te krijgen. Technisch personeel en andere installateurs werken aan de leidingen.  foto onder © paul kriele, 29 mei 2006.

Op Verwersstraat 7 komt de herenmodezaak Suit Supply. Dat is een keten met 14 zaken [o.a.Maastricht en Tilburg], die pakken, dassen en shirts verkoopt. In dit rijksmonument, dat historische -17e eeuwse - beschilderde plafonds bevat, zat lange tijd de creativiteitswinkel Pipoos, die naar Vughterstraat 10-22 verhuist. Suit Supply respecteert de historie en gaat zelfs de ramen aan de voorzijde door het weghalen van de rode luifels en de plafonds beter in het zicht brengen, aldus Leysveld van de Amsterdamse keten Suit Supply.

 Terug naar boven