Open Huis bij project Groenewoud Verwersstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-09-2010 | Gewijzigd op: 28-09-2010
Het moet gezegd zijn na de negatieve berichtgeving over het project van Geoffrey Groenewoud in de Verwersstraat/Lange Putstraat  [voorheen Waterleiding Oost-Brabant] ook een positieve noot. Geoffrey Groenewoud, die eerder al met de renovatie van het pand op Verwersstraat 68 begon, hield afgelopen weekeind open dag* in een van de appartementen van de panden langszij de Lange Putstraat.

Open dag in het perceel St. Janshof, het project van Geoffrey Groenewoud in de Lange Putstraat/Verwersstraat.

foto © paul kriele, 25 september 2010.
Eerder in de maand september 2010 begon men met de renovatie van de gevel van Verwersstraat 68.

foto © paul kriele,13 september 2010.

St. Janshof 
Groenewoud heeft door BOSS Wonen een mooie brochure doen uitgeven met daarin de vele varianten van het complex aan de Lange Putstraat/Verwersstraat dat 35 'zeer luxeuze en bijzondere appartementen' omvat.
Prijzen vanaf - net geen - drie ton tot  €  2 miljoen.

Op de eerste pagina staat het meest riante appartement op Parade 13 dat uitzicht biedt op de Parade en de St.Jan. Vragaprijs  € 2 miljoen.
Het ligt naast het hoekpand op nummer 12, dat is voorbestemd om het thuishonk van de Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch te worden.

Het pand Parade 13. Voor de eerste etage hangt het prijskaartje van  € 2 miljoen aan. Dit appartement heeft over de gehele breedte van de straatkant ramen

foto © uit brochure BOSS WONEN


 

Voor meer informatie zie www.bosswonen.nl