Bureau Pijnenburg/DeBruin verhuist naar Verwersstr.

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-12-2010 | Gewijzigd op: 15-04-2011
Per 1 januari 2011 vestigt zich het Bureau Koek op Verwersstraat 106. Dat is het oude pand van Cor van de Heijden antieke uurwerken, die zich er in 2005 vestigde. 
In de vorige eeuw stonden 106 en 108 heel lang bekend als de rijwielzaak [108] en de fietsenwerkplaats [106] van Ad van Rossum, die eerder die nering van H. Versteegh had voortgezet.
Verwersstraat 106.
Het toekomstige [vanaf 1-1-2011] kantoor van Bureau Koek.
Een rebus op de raam laat de passanten raden onder welke naam dit pand verder gaat.
Momenteel wordt - met respect voor het oude- het interieur opgeknapt en vervolgens geheel wit geschilderd, zodat het toch een modern tintje krijgt.

foto © paul kriele, 1 december 2010
De zwevende multifunctionele ‘doos’ in het nieuwe bureau Koek. Daarin zij velerlei functies samengebracht. Vrijwel alle boeken, documentatie, apparatuur en schaalmodellen zijn erin ondergebracht, waardoor de wanden rondom vrij blijven.
Het bouwwerk is van de Bossche meubelvormgever Jolanda Slegers en het timmerbedrijf P-Kwadraat.

Bureau Koek, is na de splitsing van Interieurarchitecten Pijnenburg & De Bruijn op St. Jorisstraat 64 de ene tak van het oude bureau dat in Den Bosch blijft. Compagnon De Bruin heeft zich per 1 mei 2010 gevestigd zich als planadviseur in Breda.
Achter Bureau Koek staan Arjan Pijnenburg en Jolanda van Deventer.

St.Jorisstraat 64 staat in de oude adresboekjes beschreven als een soort busremise. Maar door de nieuwe generatie architecten is het interieur 10 jaar geleden geheel gemoderniseerd.

foto's © paul kriele,1 december 2010.
Het - middelste -  pandje op St.Jorisstraat 64, waar de Interieurarchitecten Pijnenburg & De Bruijn de twee etages benutten, maar welk pand door de splitising van het bureau te groot is geworden.
 Terug naar boven