Nieuwe herenmodezaak 'Spiga' op Verwersstraat 20

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-01-2011 | Gewijzigd op: 07-01-2011
Op Verwersstraat 20 ging kort voor kerstmis de herenmodezaak 'della Spiga Villa' *open. In het pand zat voorheen Vennix en daarvoor de galerie Arti Capelli. Onder leiding van Joep van Nuland richt Spiga zich op het hoger segment herenmode met Italiaanse en Amerikaanse mode-ontwerpers.
De zaak is een initiatief van Joris Lammers, zoon van Bob Lammers die jaren geleden al in de Stoa [Burg.Loeffplein] met de herenmodezaak 'Lammers Exclusieve Mode' startte en die inmiddels door Lammers junior werd voortgezet.

* della Spiga Villa is de naam van een trendy [mode-] straat in Milaan.

Pand Verwersstraat 20, waar kort voor kerstmis herenmode 'della Spiga Villa' startte. In een riant en met stijl ingericht interieur  wordt een hoog segment -Italiaanse  - herenmode gepresenteerd.

foto's © paul kriele, 7 januari 2011.

Bedrijfsleider Joep van Nuland: ' Deze herenmodezaak is anders doordat we ons begeven in een hoog-segment herenmode. Daarom hebben we voor de min of meer luxe Verwersstraat gekozen. Het unieke zit hem ook in het feit dat we veel maatwerk voeren en dan bedoel ik echt maatwerk, waarbij we de cliënt ook echt van top tot teen opmeten.'