Verdubbeling van de zaak Westside Verwersstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-01-2012 | Gewijzigd op: 17-01-2012
René en Liselot Frencken van Westside op Verwerstraat 19 gaan hun modezaak uitbreiden met het aangrenzende pand op nummer 21, voorheen herenmode Piet Tielen en daarvoor Borzo.

Het rechter pand op Verwersstraat 19, is het bestaande Westside. Het linker pand met de zuilen is de voormalige herenmodezaak Piet Tielen. Dat pand wordt via een doobraak bij nr. 19 getrokken.
Uiterst links restaurant Het Misverstant op nummer 23.

foto © paul kriele, 17 januari 2012.
 

Frencken, ook bekend van  Galerie Caesar in de Keizerstraat heeft met zijn vrouw Liselot aansprekelijke en interessante ambities. Mede met het oog op de toekomst, waarin zijn dochter Tem een rol gaat spelen, bedacht hij een nieuwe visie op de modezaak. In principe zet hij de formule mode met kunst voort. Daarbij denkt René aan- wat hij noemt -een totale beleving in het conceptmatig winkelen.  'Het wordt een mix van kunst, design en foodbeleving,' aldus Frencken, die  -vanuit Achter het Stadhuis gekomen - al vanaf 2007 in de  Bossche P.C. Hooftstraat zit.
'Ik wil gewoon mooie spullen verkopen die 10 jaar geleden goed en mooi waren, dat vandaag nog zijn en over tien jaar nog zo aantrekkelijk blijven.'