Verwersstraat weer als eerste met feestverlichting

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-11-2012 | Gewijzigd op: 19-11-2012

Dat waren nog eens tijden -de jaren 60 -met een sterke winkeliersvereniging in de Vughterstraat, die zomers een druk bezochte braderie organiseerde en 's winters met een mooie feestverlichting kopers trok.

foto © archief


In de Verwersstraat hebben de winkeliers al vanaf maandag 12 november 2012 de feestverlichting hangen. Daarmee zijn ze in de binnenstad al drie jaar op rij haantje de voorste. Niet zo moeilijk, want het is nog steeds half zacht wat de feestverlichting in de binnenstad betreft.
Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch heeft daarover [de  aanpak en kostenverdeling] een brief aan B& W gestuurd en zit nog op antwoord te wachten hoe het met de aanstraling van de panden en de feestverlichting en de verlichting van de St Jan verder moet.
De feestverlichting, die sedert 2009 rond  Sinterklaas en Kerst in de Verwersstraat hangt. foto's © paul kriele, 18 november 2009 en 13 november 2012. 

Zie ook artikel Ondernemers Verwersstraat hangen eigen verlichting op dd. 18 november 2009, toen de eerste feestverlichting in de Verwersstraat werd opgehangen. Dat was toen een initiatief van Roland Hermans van Max, Due en Azzuro.