Nieuw in Verwersstraat: By Beagle clothes&potterie

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-11-2008 | Gewijzigd op: 17-10-2010
Verwersstraat 82 en 84: allebei aan het verniuwen. Rechts is de  antiekzaak de Nobele Baas aan het verbouwen en links..>>> daar is gekomen: By Beagle clothes & potterie van Aafke Visser, die dinsdag 25 november 2008 open gaat.

foto's © paul kriele, 19 en 24 november 2008.

-Op Verwersstraat 84 is Bert van Rooij zijn antiekzaak de Nobele Baas aan het verbouwen.
Daarom zijn de etalages dichtgeplakt om de boel daarachter uit het zicht te ontnemen. Het interieur gaat op de schop: de muren worden opnieuw gestuuct /geverfd. Behalve de westelijk muur die nog van een middeleeuws pand is.
Die moet nog door de bouwhistorici in kaart worden gebracht. De muur blijft in zijn authentieke staat in het zicht.

-Buurvrouw Aafke Visser [*Wier, 1954] opent deze week in de aanpalende garage haar zaak in stijlvolle interieur artikelen  'By Beagle clothes & pottery'. In een riant interieur staan gepresenteerd aardewerk van Emmy Bridgewater en cosmetica van Crabtree & Evelyn en uiteenlopende cadeau-artikelen, sieraden, en outdoor met  jachtartikelen, zoals hoeden, petten en laarzen.
Deze voormalige garage van Burg op nummer 82, die door Vennix werd gehuurd, is door de geweldige metamorfose onherkenbaar geworden en biedt onderdak aan een feestelijk en sfeervol ingerichte winkel.
Aafke Visser besloot na 5 jaar Twente [schoonheidsspecialiste] en 12 jaar Veghel [Clothes & Pottery] een nieuwe weg in te slaan en koos voor de ‘heel bijzondere’ Verwersstraat, die ook haar aansprak.
Samen met dochter Marieke gaat ze de winkel in- wat ze noemt - 'het hoger segment' leiden.