Parade

Café de Parade op Parade 2 van Jeroen en Jolanda van Waarden-Manders

Laatste artikelen binnen de categorie Parade:

Verwarmde terrassen op Parade klaar

Verwarmde terrassen op Parade klaar

Gepubliceerd op: 22-11-2011 | Gewijzigd op: 24-11-2011
De terrassen van de zes horecazaken op de Parade zijn klaar. De parasols, compleet met de naam van het betreffende café en de firmanaam van de leverancier VN Plu Breda, zijn geïnstalleerd. In de parasols zitten de voorzieningen voor warmte en licht.
Lees meer
Paradeterrassen in nieuw jasje

Paradeterrassen in nieuw jasje

Gepubliceerd op: 21-11-2011 | Gewijzigd op: 21-11-2011
De Parade-ondernemers, die zich qua promotie en evenementen hebben verenigd in PEP, openen op donderdag 24 november 2011 officieel hun nieuwe terrassen.
Lees meer
Parade wordt Oosters café Opium

Parade wordt Oosters café Opium

Gepubliceerd op: 06-07-2008 | Gewijzigd op: 0
Eigenaars Jeroen en Jolanda van Waarden-Manders zijn bezig met een revitalisering van hun café's, waaronder de Haverkist, Cinq en de Parade.
Lees meer
Café De Parade Deux failliet

Café De Parade Deux failliet

Gepubliceerd op: 12-11-2007 | Gewijzigd op: 0
Café De Parade Deux van Erik Manders is failliet. De zaak die hij precies een jaar geleden overnam rukte het niet in de populariteit van de jongeren. De Parade, zo bleek al in het voorjaar van 2006, zakt wat af in de populariteit bij de jongeren en moest het afleggen tegen de Uilenburg [Korenbrugstraat]. Daar heeft Jeroen van Waarden, getrouwd met Jolanda, de zus van Juliette Manders, van wie Erik Parade Deux pacht, behalve het Hart van Brabant en café Cinq [voorheen Cuba Libre] aan de Parade, ook de Haverkist.
Lees meer