Café De Parade Deux failliet

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-11-2007
Tweede café van de hoek met de Kerkstrat Parade deux.

foto © paul kriele, 4 augustus 2008.

Café De Parade Deux van Erik Manders is failliet. De zaak die hij precies een jaar geleden overnam rukte het niet in de populariteit van de jongeren. De Parade, zo bleek al in het voorjaar van 2006, zakt wat af in de populariteit bij de jongeren en moest het afleggen tegen de Uilenburg [Korenbrugstraat]. Daar heeft Jeroen van Waarden, getrouwd met Jolanda, de zus van Juliette Manders, van wie Erik Parade Deux pacht, behalve het Hart van Brabant en café Cinq [voorheen Cuba Libre] aan de Parade, ook de Haverkist.
Manders werkte begin jaren 80 in ’t Pumpke en later in Javaanse Jongens [hoek K.en L. Putstraat], in eigendom van de Bosmannen. Vorig jaar nam hij Parade Deux [voorheen Prado] over van Juliëtte Manders, die het eerder van het echtpaar van de Mortel had overgenomen Maar er zat niet echt de loop in voordat de nu 39-jarige Erik Manders er begon hoewel hij zich toen voornam zich meer op de 25-plussers te gaan richten.
Na aanzeggingen van enkele schuldeisers sprak de vorige week woensdag de Bossche rechtbank het faillissement uit over de Parade Deux.