Albert Janssen op 61-jarige leeftijd overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-02-2022 | Gewijzigd op: 05-02-2022
Albert Janssen op 61-jarige leeftijd overleden
Albert Janssen
* Den Bosch,  9 juni 1960
+ Den Bosch, 3 februari 2022

Op donderdag 3 februari 2022 is op 61-jarige leeftijd Albert Janssen overleden. Janssen raakte door allerlei wisselende zakelijke activiteiten, bekend. We noemen slechts Callcetrum Sellform met in de kelder van dit pand aan de Koninginlaan de herensociëteit Albert Hall en bijv. de modelijn Ajelli [afgeleid van zijn naam].
Niet alles bij de flamboyante Janssen was succesvol. Dat heeft geduurd tot 2009. Daarna werd het minder. Diens advocaat noemde in zijn pleidooi [faillissementszaak, zitting 21 november 2016] als motief: een bipolaire stoornis. Steeds zaten er tussen zijn zakelijke activiteiten door, ludieke acties bij, zoals zijn huwelijk met ambtenaar J. Oomen in een opblaasbare kathedraal op de Parade op de negende van de negen 2004. .Je zou Albert met tal van begrippen kunnen kwalificeren maar uiteindelijk ging hij door een geestelijke stoornis en depressiviteit aan levenskracht ten onder.

In de overlijdensadvertentie wordt de gedreven Bosschenaar door zijn kinderen beschreven als ’.. iemand vol met passie & overtuiging met wie we veel gelachen en van wie we veel genoten hebben…’.
De uitvaart vindt woensdag 9 februari 2022 in besloten kring plaats. Aanvraag voor het digitaal bijwonen van de afscheidsdienst: mail@tdjanssen.nl Op bastionoranje.nl [trefwoord Janssen] staan tal van artikelen waarin Albert en detail wordt gevolgd.