De nieuwe politicus Albert Janssen op Geen Stijl wel erg spiritueel

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-02-2012 | Gewijzigd op: 19-07-2021
Geen Stijl-reporter Tom nam Albert Janssen in zijn woonhuis in de St. Lambertusstraat in Cromvoirt een interview af . Janssen profileert zich als de nieuwe politicus en zelfs als de nieuwe minister-president Janssen. Maar voorlopig is deze veel besproken zakenman van een callcentrum [Sellform[], een modelijn [Aja] en een herensociëteit  [Koninginnelaan] de lijsttrekker van de nieuwe partij 'Referendum Nederland'. Tussen het zaken doen, huishouden en de politiek door, rijdt Janssen voor TV73 als reporter in een glanzende Peugeot.
 
Albert Janssen werkzaam bij de Vughtse omroep TV73, heeft
pas 4,5 van de hem opgelegde 30 maanden [wegens fraude] opgelegde gevangenisstraf achter de rug.
Op 'Geen Stijl' afficheert deze nu in Cromvoirt
woonachtige zakenman zich als een politicus
die veel belooft, ipv veelbelovend te zijn.


foto © paul kriele, 22 september 2010.

De 'gepassioneerde' Janssen. komt in een kort filmpje in beeld als gesjeesde zakenman, breedsprakige politicus en -emotioneel -als het over zijn gevangenisstraf en zijn drie bloedjes van kinderen gaat. Over de rechtzaak van 2010 zegt Janssen: 'Mijn advocaat zei toen na afloop:  'Jou is een oor aangenaaid. De rechter zit verkeerd'. Waarop interviewer Tom hem attendeert op het feit, dat  '...het  niet aan de advocaat is de oordelen, maar aan de rechter..'.
Maar helaas spreekt de man met dubbele tong en is niet erg scherp in het herinneren van feiten en namen.
Na afloop namen de interviewer van 'Geen Stijl' en Janssen. in de Albert Hall, zeg maar inpandige kroeg, nog een afzakkertje.
'Geen Stijl' draait Janssen al zingend en dansend op de salontafel uit beeld... zie filmpje